Ajii Biber Özü – Chingari Limitli Üretim Güney Asya - Yüksek Acı Biber özünün rengi, her hasat döneminde biberin kendi doğal rengine göre değişiklik
gösterebilir. |
İçindekiler Fermente Chingari Biberi (%100) |
Boyut 250 ml |
Acılık Derecesi Yüksek Acı (100.000 - 120.000 Scoville) |
Ürün Açıklaması Güney Asya’nın eşsiz acılarından Chingari biberinin
kuvvetli ve keskin lezzetini şimdi saf özüyle deneyimleyebilirsiniz. Yüksek
tondaki acılığıyla damaklarınızda unutulmaz bir iz bırakırken, yemeklerinize
benzersiz bir boyut kazandırır. Chingari Biber Özü, acının karakteristik tadını
yoğun bir şekilde sunar ve soslarınızın farklı seviyelerde acılaştırılmasına
imkan tanır. Her tarifte özgün bir lezzet yaratmak için idealdir. Hayallerinizde Özgürsünüz! Damak tadınıza uygun her
seviyede acılı sos için Chingari Biber Özünü baz olarak kullanabilirsiniz.
|
Önerilen Yemek Eşleştirmeleri Hayallerinizde Özgürsünüz! Damak tadınıza uygun tüm orta acılı soslar için
temel ürün olarak kullanabilirsiniz. • Baharatlı Mercimek Çorbası: Mercimek çorbasına birkaç damla Chingari
ekleyerek keskin bir acılık kazandırabilirsiniz. • Acılı Domates ve Fasulye Güveci: Domates bazlı güveçte, fasulyelerinize güçlü bir acı
tat katmak için kullanın. • Köri Soslu Acılı Tavuk: Hindistan esintili bu tarifte Chingari,köri sosunuza
derinlik katar. • Fırınlanmış Baharatlı Karnabahar: Chingari'yle marine edilmiş karnabaharı fırınlayarak
acılı bir atıştırmalık yapabilirsiniz. • Acı Mango Sosu: Taze mangoyu, limon suyu ve Chingari ile
karıştırarak egzotik ve acılı bir sos hazırlayın. |
Özellikler Glutensiz ve vegan bir üründür. Koruyucu ve katkı maddesi
içermez. |
Besin Değerleri (100 gram için) Yağ (g): 0.5 |
Kullanım Talimatları Kullanmadan önce çalkal |