Ajii Biber Özü – Chingari
Limitli Üretim
Güney
Asya - Yüksek Acı
Biber özünün rengi, her hasat
döneminde biberin kendi doğal rengine
göre değişiklik gösterebilir. |
İçindekiler
Fermente Chingari Biberi
(%100) |
Boyut
250 ml |
Acılık Derecesi
Yüksek Acı (100.000 -
120.000 Scoville) |
Ürün Açıklaması
Güney Asya’nın eşsiz
acılarından Chingari biberinin kuvvetli ve keskin lezzetini şimdi saf özüyle
deneyimleyebilirsiniz. Yüksek tondaki acılığıyla damaklarınızda unutulmaz bir
iz bırakırken, yemeklerinize benzersiz bir boyut kazandırır.
Chingari Biber Özü, acının
karakteristik tadını yoğun bir şekilde sunar ve soslarınızın farklı
seviyelerde acılaştırılmasına imkan tanır. Her tarifte özgün bir lezzet
yaratmak için idealdir. Hayallerinizde Özgürsünüz!
Damak tadınıza uygun her seviyede acılı sos için Chingari Biber Özünü baz
olarak kullanabilirsiniz.
|
Önerilen Yemek Eşleştirmeleri
Hayallerinizde Özgürsünüz! Damak tadınıza uygun tüm orta acılı soslar için temel ürün
olarak kullanabilirsiniz.
• Baharatlı Mercimek Çorbası: Mercimek çorbasına birkaç damla
Chingari ekleyerek keskin bir acılık kazandırabilirsiniz.
• Acılı Domates ve Fasulye Güveci: Domates bazlı güveçte, fasulyelerinize güçlü
bir acı tat katmak için kullanın.
• Köri Soslu Acılı
Tavuk: Hindistan esintili bu tarifte Chingari,köri sosunuza derinlik
katar.
• Fırınlanmış Baharatlı Karnabahar: Chingari'yle marine edilmiş karnabaharı
fırınlayarak acılı bir atıştırmalık yapabilirsiniz.
• Acı Mango Sosu: Taze mangoyu, limon suyu ve Chingari ile
karıştırarak egzotik ve acılı bir sos hazırlayın. |
Özellikler
Glutensiz ve vegan bir
üründür. Koruyucu ve katkı maddesi içermez. |
Besin Değerleri (100 gram
için) Yağ (g): 0.5 |
Kullanım Talimatları
Kullanmadan önce çalkalayınız. |